nejen o tom, co bychom chtěli vědět, ale zatím to jen tušíme

Bylo nebylo...přijela jsem do Utrechtu

9. 8. 2008 13:26

Bylo nebylo...

tak jsem tu!!!!! - v Nizozemí - zemi známé svými mlýny, tolerancí, rovinou a dřeváky. Jo, pořád tomu nějak nemůžu uvěřit, že jsem se fakt rozhoupala a teď jsem tu a strávím tu půl rok svého života. Ale jak se zatím zdá - bude to moc milý půl rok života. Jako studenta - Erasmáka - mě tu čeká nejen škola a praxe, ale taky bohatý program, kterého už jsme stihli taky trochu ochutnat - a zatím nám šmakuj:o)

No, ale vemme to pěkně od začátku. Po opravdu dlouhé 16 hodinové cestě jsem se objevila někde u okraje menšího, ale o to hezčího, města jménem Utrecht.  Za navigace jedné moc milé české slečny, která tu už půl roku studuje, jsem úspěšně trefila k svému ubytování a usídlila se. Pokoj je fakt veliký, spolubydlící na patře se zdají být taky milí a nejúžasnější se mi zdá, že mám pokoj sama pro sebe - tý jo!!!!Poprvé v životě. No, nevím jestli mi tu nebude smutno..., ale myslím, že to zvládnu:o)

 A jací se zdají být holanďané? No, musím říct, že první den jsem z nich byla úplně nadšená, protože jsem se bála, jak budu mobilní se svými abnormálně těžkými zavazadly. Ale na koho jsem narazila, ten mi strašně ochotně a s úsměvem na rtech pomohl. Fakt radost cestovat se zavazadli. Tudíž to vypadá, že to bude opravdu mírumilovný národ - no, uvidíme:o)

  

 

Zobrazeno 1709×

Komentáře

majkiii

Sic jsem tam nebyla ani celý den, ale můžu říct, že Utrecht je fakt hezkej :) Tak přeju, ať se Ti tam dobře studuje :)

Zdenka78

Ahoj, zdravím Tě z Utrechtu, kde jsem právě na studijním pobytu. Je tu fakt krásně :-)!

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio